Školní rok začal a městské dopravní Centrum Semafor chystá závěr soutěžní sezony. Poslední Specizalized Grand Prix Semafor se pojede v pátek 20. září. „Od od 15 do 19 hodin jsou na dopravním hřišti připravené tři známé a populární akce,“ láká do Centra Semafor jeho manažer Josef Línek.

Jde o Rodinnou soutěž týmů, kde se soutěží ve čtyřech disciplínách. Návštěvníci měli v průběhu celé sezony možnost vyzkoušet si jakoukoli z disciplín, které pro ně budou připraveny i tentokrát a za účast obdržet drobnou odměnu. „Soutěžící, kteří nebudou chtít pouze zkoušet, mohou získat Průkaz mladého cyklisty a rodič pak diplom Rodič – instruktor. K těmto oceněním získají i hezké věcné ceny,“ popisuje Josef Línek.

Doplňkový vyřazovací závod jednotlivců na koloběžkách, v pěti kategoriích, s drobnými cenami, předanými bezprostředně po závodě nebude chybět ani v pátek. Stejně jako i doplňkový závod jednotlivců na šlapacích autech na čas, v pěti kategoriích, s drobnými cenami, předanými bezprostředně po závodě.

Zájemci se tedy mohou zúčastnit všech tří soutěží nebo jen některé z nich.

Termíny jednotlivých kol a více detailů na https://centrum-semafor.cz

17. září 2019 (út)