Caffe Opera navazuje na tradici a historii kavárny, která se v těchto prostorách nacházela desítky let. „V dnešní hektické době se snažíme vytvářet pro naše zákazníky místo se servisem pro příjemné pozastavení a pohodovou chvíli, strávenou u kvalitního jídla, lahodné kávy a domácích cukrářských výrobků. Naší prioritou jsou kvalitní suroviny a vlastní výroba (těstoviny, zákusky, zmrzlina, dorty,…),“ říká za Caffe Opera Gina Lípová.

V čem jste originální?

V první řadě se zaměřujeme na kvalitu. Naše služby doplňuje vyhlášený dětský koutek pro maminky s dětmi. Prolézací atrakce, skluzavka, tabule pro malování křídou, hračky a mnoho dalších vychytávek, kterými se děti zabaví a maminky si mohou v klidu dát dobrou kávu nebo oblíbený zákusek. Prostory jsou hojně využívány také k oslavě narozenin, kterou je Caffe Opera schopna připravit na klíč. Pro nejmenší děti mají maminky k dispozici přebalovací pult, mikrovlnou troubu i samostatné WC pro své děti. V létě rodiny určitě ocení i možnost posezení na vnitřní zahrádce, která je propojena s dětským koutkem, zde je prostor i pro kočárky. Chceme i nadále vytvářet příjemné prostředí, s určitým kouzlem a pohodou a věříme, že i naši zákazníci si při návštěvě našeho podniku odnáší kousek radosti a spokojenosti.

Jaké máte plány do budoucna?

Máme velké plány a vize do budoucna. Ať už se týkají interiéru, služeb, nebo kvality produktů. Určitě se můžete těšit na nové výrobky od našich cukrářek, na pravidelně obměňovaný jídelní lístek a v neposlední řadě také na postupné zvyšování úrovně našich služeb. Každý rok si dáváme malé cíle, které nakonec vedou ke zvýšení spokojenosti našich hostů.

Vnímáte město Olomouc jako město pro rodinu? V čem by se mohlo zlepšit?

Město Olomouc má samo o sobě velké kouzlo. Je to nádherné město s mnoha příležitostmi jak pro jedince, tak pro rodiny. Má atmosféru, tradici, možnosti a přívětivost, za kterou jsme z Brna do Olomouce přišli i my. Sami jsme velká rodina, proto mohu z vlastní zkušenosti říct, že nám tady k životu nic nechybí. Jsme velice vděčni, že tuto atmosféru mohou vnímat naši hosté také u nás a v letním období třeba i z naší venkovní zahrádky. Olomouc je město s řadou historických skvostů, které doplňují různé kulturní a jiné akce přímo na náměstí. Hojná návštěva rodin s dětmi ve mně budí přesvědčení, že Olomouc je přívětivá pro tuto skupinu obyvatel. Snad jen zeleň na náměstí chybí. Pro klidné posezení ve stínu stromů… Tohle je pro nás Olomouc. Město plné kouzla a překvapení pro každého.

5. září 2018 (st)