Konec letních prázdnin bude v dopravním Centru Semafor ve znamení soutěží. V pátek 31. srpna od 15 hodin proběhne předposlední kolo SPECIALIZED GRAND PRIX.

„Zveme všechny zájemce, ať už si chtějí jen zazávodit nebo se zapojit do soutěže o atraktivní hlavní výhru, kterou jsou letos dvě kola,“ láká k soutěžnímu klání manažer Centra Semafor Josef Línek.

Pod jedním názvem SPECIALIZED GRAND PRIX se v jednom odpoledni skrývají pro návštěvníky dopravního centra hned tři události.

Hlavní seriál soutěží rodinných týmů ve čtyřech disciplínách, probíhající od dubna do října. V roce 2018 jsou hlavní cenou pro oba členy soutěžního týmu dvě kola, a to 1 dospělé a 1 dětské kolo.Doplňkový vyřazovací závod jednotlivců na koloběžkách, v pěti kategoriích, s drobnými cenami, předanými bezprostředně po závodě. Doplňkový závod jednotlivců na šlapacích autech na čas, v pěti kategoriích, s drobnými cenami, předanými bezprostředně po závodě.

„Zájemci se tedy mohou zúčastnit všech tří soutěží probíhajících téměř paralelně v jednom odpoledni od 15 do 18 hodin nebo jen některé z nich,“ vysvětluje Josef Línek.

Více na http://centrum-semafor.cz

29. srpna 2018 (st)