26. 3. 2020     10:00 - 18:00

FESTIVAL TěhuDAY není klasickým festivalem, je to den s doslova nabitým programem přednášek. Představíme vám celou řadu uznávaných osobností z řad lékařů, porodních asistentek, dul, fyzioterapeutů, odborníků přes přírodní kosmetiku a zdravé stravování.



Nezapomněli jsme ani na oslavu ženské krásy v průběhu těhotenství a to výstavu těhotenských fotek.



Hlavní myšlenkou celé akce je uspokojit všechny těhulky, maminky, které chtějí načerpat nové poznatky z oblasti gynekologie, porodnictví a zdravého životního stylu pro sebe samou, miminko i celou rodinu.



Celým programem nás bude doprovázet moderátorka, ale především lékařka MUDr. Soňa Šuláková vedoucí lékařka Novorozeneckého oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.



Snažíme se vám těhulkám nabídnout něco nového, dát prostor inovativním pohledům na tradiční přístupy a diskutovat na aktuální témata a otázky, aby si těhulky, maminky mohly odnést praktické tipy, nápady, inspirace i konkrétní výrobky prověřené týmem odborníků v daném oboru.



Prezentační i programová část včetně workshopu bude probíhat v obchodním centru



OC HANÁ v Olomouci

od 10 – do 18 hodin



Vstup pro veřejnost ZDARMA



Celý podrobný program přednášek, už brzy naleznete na www.tehuday.cz



Připravili jsme pro vás celou řadu SOUŤEŽÍ, které budou probíhat na naší instagramových @tehuday a facebookových @tehudaycz stránkách o spoustu moc zajímavých a hodnotných cen.

SLEDUJTE NÁS 



Budeme se na vás těšit



Celý tým TěhuDAY



 



 



 




 Obchodní Centrum HANÁ, Kafkova 8, 779 00 Olomouc

 Tehuday; Obchodní Centrum HANÁ; RBP, zdravotní pojišťovna