11. 9. 2019     12:00 - 18:30

V rámci Street Art Festivalu 2019 a události "Zaparuj u Muralu" pořádáme kreativní odpoledne pro fanoušky umění a designu, ale i pro širší veřejnost. Součástí programu budou kreativní a jiné soutěže pro děti, workshop "Barevné tvoření" (ByTerez), soutěž (design contest) v autorské tvorbě designu batohu a praktická ukázka tvorby a přípravy produktového designu batohů.



Workshop ByTerez aneb barevné tvoření:

- kreativní kurz pro zájemce o malování na textil, pod vedením lektorky Terezy Šťastné

- účast omezena počtem 6 účastníků

- délka cca 2,5 hodiny (12:30 hod. do 15:00 hod.), cena 250 Kč - za tuto cenu dostanete možnost vybrat si produkt (gymsack, plátěná taška, batoh), zbytek je pouze na vaší fantazii a umu



Design contest

Soutěže se budou účastnit 3 profesionálové - Pauser (streeart artist / graffiti writer), Tereza ByTerez Šťastná (výtvarnice a lektorka barevných kurzů) a Tereza Matoušová, produktová designérka z Topgalu. 3 umělci, 3 různé techniky a 3 různé styly. Pokud máš odvahu a nějakou zkušenost, napiš nám a zúčastnit se můžeš také!



Backpack design live! Aneb jak navrhujeme a připravujeme design batohů v Topgalu

Živá ukázka vytváření vzorků, textur a patternů na batohy Topgal. Praktická prezentace využití kreativních technik s pomocí stylusu, iPadu a nástroje Affinity designer. Prezentaci povede Tereza Matoušová, produktová designérka v Topgalu.




 Kolej Gen. Svobody Šmeralova, 77900 Olomouc

 Topgal; Streetartfestival; By Terez