Provozujeme základní školu pro 125 žáků s družinou a jídelnou. Nabízíme zájmové kroužky, výlety, besedy, cvičení či zahradní slavnosti.



Objekt spadá do správy ZŠ Nemilany. Jsou zde umístěny prostory pro výuku žáků 1. až 4. třídy. V objektu se nenachází žádné vyhrazené parkovací stání. Budova má dva vchody, jeden hlavní a jeden vedlejší vedoucí ze dvora. Před hlavním vstupem se nachází 3 schody o výšce jednoho schodu 15 cm a hloubce 32 cm.

Po pravé straně dveří je interkom, který je usazený ve výšce 125 cm od země. Dveře jsou dvoukřídlé, mechanické se směrem otevírání ven. Průjezdová šířka hlavního křídla je 90 cm a vedlejšího 50 cm. Po vstupu následuje zádveří, ve kterém se nachází 3 schody o výšce jednoho schodu 15 cm a hloubce 30 cm. Budova má krom přízemí ještě jedno patro, do kterého se lze dostat pouze po schodišti o šířce 150 cm, výšce jednoho schodu 15 cm, hloubce 31 cm a počtu schodů 25. V přízemí se nachází ve směru od hlavních dveří na chodbě 3 schody o výšce 15 cm a hloubce 35 cm. V přízemí se kromě učeben a WC nachází ještě šatny, družina, jídelna a tělocvična. Dveře do šaten mají průjezdní šířku 90 cm, a nejsou moc prostorné pro manipulaci s vozíkerm.

Družina má průjezdní šířku dveří 80 cm a práh vysoký 1 cm. Dveře do jídelny mají průjezdní šířku dveří 90 cm a výšku výdejního pultu 106 cm. Stoly a židle zde nejsou přimontovány napevno a dají se v případě potřeby odsunout. Dveře do tělocvičny mají opět průjezdní šířku 90 cm s prahem o výšce 4 cm. WC je zde pouze běžné, pro chlapce i dívky zvlášť. Učebny mají průjezdní šířku 90 cm.

Vedlejší vchod vede směrem ode dvora a je volně přístupný. Vyhrazené parkovací stání zde není. Dveře jsou zde jednokřídlé, mechanické se směrem otevírání ven a s průjezdovou šířkou 90 cm.

Na základě výše zmíněných zjištění je objekt kvalifikován jako nepřístupný.

Doplňující informace k přístupnosti

Objekt nepřístupný    Schody Standartní toaleta

Fotografie
Zolova 2
779 00 Olomouc
telefon: (+420) 585 432 272
e-mail: [email protected]
web: http://www.zsnem.cz