18. - 20. 10. 2024     9:00 - 18:00

Chcete rozvíjet nové projekty a inovativní řešení? Zúčastněte se třídenního hackathonu zaměřeného na zlepšení kvality života v Olomouckém kraji! Pracujte na originálních nápadech v oblasti školství, bezpečnosti, zdravotnictví, udržitelnosti a zelené infrastruktury.



Vytvořte tým nebo se přihlaste jako jednotlivec, získejte podporu mentorů, soutěžte o ceny v hodnotě přes 100 000 Kč a především vytvořte projekty s reálným dopadem na naše okolí.



Hackathon je 48hodinová akce, během které jednotliví účastníci nebo týmy navrhnou, vytvoří a následně prezentují vlastní řešení. S letošním ročníkem se zaměříme na tvorbu originálních nápadů vedoucích k zlepšení kvality života v Olomouckém kraji.



Úkolem účastníků bude v týmu nebo samostatně, pod dohledem zkušených mentorů a za pomoci dodaných otevřených dat, navrhnout, vytvořit a představit porotcům vlastní nebo předpřipravené kreativní řešení zasazené do různých tematických oblastí (např. mobilita, bezpečnost, infrastruktura, životní prostředí, udržitelnost, kultura).



📢 Registrace spouštíme už 1. září 2024!



📍Víc informací na webových stránkách https://hackathon.upol.cz/



👤 Akce je určena studentům i nadšencům napříč všemi obory, IT expertům, odborníkům a všem dalším, kdo chtějí stát u zrodu zajímavých projektů




 Envelopa Hub - Centrum inovací a transferu technologií Univerzity Palackého v Olomouci

  Univerzita Palackého, Statutární město Olomouc, Olomoucký kraj