27. 4. 2024     9:00 - 16:00

Nezisková organizace SPOLU Olomouc Vás zve na dobročinný malotrh nejen pokojových květin na podporu aktivit pro lidi s mentálním postižením, který pořádá v sobotu 27. dubna 2024 již čtvrtým rokem v Kateřinské 10 v Olomouci.



Od 9 do 16 hodin budou v prodeji především pokojové květiny vypěstované zaměstnanci nebo získané od příznivců SPOLU Olomouc a partnerských firem. Květinářka Martina (www.smedou.cz) obohatí akci o tvůrčí workshop, na kterém si zájemci budou moci vyrobit ozdobu do vlasů z květin a jiných přírodnin nebo vytvořit ozdobenou závěsnou větev na stěnu.



Zástupci e-shopu Planty Flat nabídnou neobvyklé pokojovky a příslušenství pro jejich pěstování. Z akce si budete moci odnést i dočasné tetování, nejen s květinovými motivy.



„Kytky ve dvoře“ pomohou opět dofinancovat aktivity SPOLU Olomouc pro lidi s mentálním postižením, které jim pomáhají překonávat handicapy a začlenit se do běžného prostředí. SPOLU Olomouc pomáhá lidem s mentálním postižením již od roku 1995. V současné době poskytuje čtyři registrované sociální služby a organizuje další volnočasové, osvětové a vzdělávací programy a akce.




 Kateřinská 10

 SPOLU Olomouc, z.ú.