16. 9. 2020     17:00 - 19:00

Přednáška s besedou.

Letos na aktuální téma: Jak se bránit proti stresu a jak ho využít. Zvládání stresu je klíč k životnímu úspěchu a pocitu štěstí. Přednáška o tom, jak stres správně prožívat a jak s ním zacházet.



Opět po roce zveme k benefiční přednášce i diskusi s předním českým neuropatologem a spisovatelem Františkem Koukolíkem!



Nachystejte si dotazy a také knížky. Pan profesor počítá s následnou autogramiádou!



PRODEJ VSTUPENEK od 1. září 2020 v prodejně UPoint – informační centrum a obchod UP, Dům U Černého psa, Horní náměstí 205/12, Olomouc. Cena: 250.-

Platba pouze v hotovosti.

Z technických důvodů nelze lístky rezervovat, prodávat online ani zasílat. Děkujeme za pochopení.

(Děkujeme UPointu za ochotu ujmout se prodeje vstupenek.)



Kdo je MUDr. F. Koukolík, DrSc. (1941)

Neuropatolog, publicista, autor knížek Mocenská posedlost, Vzpoura deprivantů a mnoha dalších se posledních 40 let zabývá vztahem mozku a chování. Vydal větší počet knih pro veřejnost. Jeho činnost byla oceněna řadou vyznamenání, mj. pojmenováním planetky 1197 RK „Koukolík“.



VÝTĚŽEK Z PŘEDNÁŠKY bude věnován na podporu činnosti Rodinného centra U Mloka. Posláním Rodinného centra U Mloka je cíleně a aktivně podporovat rodiny s dětmi, které se nacházejí v nepříznivé životní situaci, kterou nedokážou řešit vlastními silami, jako jsou: narušené vztahy a komunikace v rámci rodiny a rodiny s okolím, rozpad rodiny, sociální vyloučení, nedostatečné výchovné kompetence rodičů a nevhodné výchovné prostřední z důvodu konfliktů mezi rodiči.



 Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci

 P-centrum,spolek; Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci