Zoo Olomouc v přípravách na Velikonoce nezahálí. Zoologická zahrada totiž ve svátky nabídne lidem spoustu zajímavých atrakcí. Kromě toho se vrací velmi oblíbené komentované krmení vybraných druhů zvířat.

„Věříme, že chladnému počasí odzvonilo jako zvonům na cestě do Říma a letošní Velikonoce bude provázet jarní nálada. Na pěti zastaveních se blíže seznámíme s velikonočními tradicemi,“ láká návštěvníky Iveta Gronská, mluvčí Zoo Olomouc.

Zejména malí návštěvníci si budou moci nazdobit pomlázku, setkají se s pravou Hanačkou a budou barvit vejce rozmanitými přírodními technikami barvení. A chybět nebudou ani u toho, kdy země vydává své poklady ... „Po delší odmlce se o své slovo hlásí i velmi oblíbená komentovaná krmení po celý víkend,“ zve k návštěvě Lucie Skřipská z marketingové oddělení zahrady.

Zelený čtvrtek, Velký pátek, Bílá sobota, Velikonoční neděle… Zoo Olomouc je pro vás otevřena celoročně i v tyto dny. Na Boží hod velikonoční taktéž. Akce s názvem Velikonoce v Zoo Olomouc se koná 16. a 17. dubna v čase 10.00 - 15.00.

KOMENTOVANÁ KRMENÍ

Zvířata si dala večeři, nikoliv poslední, a chystají se na svou letošní premiéru komentovaného krmení právě o Velikonocích. Zveme vás do zoo k veřejnému stolování zvířecích hvězd v následujících časech:
10:00 lemuři kata
10:30 surikaty (KALAHARI)
11:00 gepardi štíhlí
11:30 klokani rudí, psouni prérioví
12:00 velbloudi dvouhrbí
12:30 kočkovité šelmy
13:30 vlci Hudsonovi
14:00 makaci červenolící
14:30 medvědi baribalové
15:00 žirafy Rothschildovy

13. dubna 2022 (st)