Srdečně zveme na 6. ročník konference k rodinné politice města Olomouce, letošním tématem je "Rodina v pohybu". Konference se uskuteční ve čtvrtek 17. října od 9:00 hod. tradičně ve velkém zasedacím sále Magistrátu města Olomouce, Hynaisova 10. Záštitu nad konferencí převzala Eva Kolářová, DipMgmt, náměstkyně primátora.

Na programu konference stále ještě pracujeme, nicméně již nyní můžeme prozradit, že se můžete těšit na představení novinek v rámci rodinné politiky na úrovni státu od zástupců MPSV, dále zde zazní výsledky mezinárodní výzkumné studie o zdraví a životním stylu dětí a školáků, které představí zástupci Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci, s dalšími zajímavými příspěvky pak vystoupí např. zástupci Poradny pro rodinu Olomouc, ReFit Clinic s.r.o., RC Heřmánek a mnoho dalších. V nejbližších dnech bude pro Vás spuštěn web konference www.rodinavpohybu.eu, kde bude průběžně program konference aktualizován a prostřednictvím něhož se rovněž budete moct na konferenci přihlásit

Doprovodný program zajišťuje ARPOK, o.p.s., Fakulta tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci a Mandala Montessori s.r.o. Hlídání dětí v místě opět zajištěno.

28. června 2019 (pá)