Všichni finalisté letošního ročníku soutěže GRAND PRIX, kterou pořádá městské dopravní Centrum Semafor, mají v pátek 5. října konečně šanci získat hlavní výhru. Letos jí představují dvě atraktivní horská kola značky Specialized. Finále soutěže se uskuteční od 15 hodin v areálu dopravního centra v Legionářské ulici za plaveckým bazénem.

„Srdečně zveme všechny finalisty, kteří si zajistili účast ve kvalifikačních kolech a chtějí získat hlavní výhru,“ láká k pátečnímu soutěžení Josef Línek, manažer Centra Semafor.

Poslední kvalifikace před samotným finále proběhne zhruba od 15 hodin a zhruba od 16 hodin bude startovat finále. „Ihned po ukončení finále bude předána hlavní výhra, tedy dvě nová kola Specialized nejlepšímu týmu, a předány další ceny týmům na 2. a 3. místě i upomínky všem zúčastněným,“ popisuje Josef Línek.

Páteční akce však není určena jen finalistům, do areálu dopravního hřiště organizátoři zvou i všechny další zájemce, kteří mají chuť soutěžit. Pod jedním názvem SPECIALIZED GRAND PRIX se totiž v jednom odpoledni skrývají hned tři události. „Hlavní“ seriál soutěží rodinných týmů ve čtyřech disciplínách, probíhající od dubna do října. Doplňkový vyřazovací závod jednotlivců na koloběžkách, v pěti kategoriích, s drobnými cenami, předanými bezprostředně po závodě. Doplňkový závod jednotlivců na šlapacích autech na čas, v pěti kategoriích, s drobnými cenami, předanými bezprostředně po závodě.

„Zájemci se mohou zúčastnit všech tří soutěží, které budou probíhat téměř paralelně v jednom odpoledni od 15 do 18 hodin nebo jen některé z nich,“ objasňuje manažer Centra Semafor Josef Línek.

Pro návštěvníky jsou připraveny i další atrakce, mezi které patří lanové aktivity, handbike či vrtikola.

Detaily k soutěži na http://centrum-semafor.cz

3. října 2018 (st)