20. 2. 2020     16:30 - 18:00

Divadlo na cucky opět pro děti!



Chceš chodit pravidelně do divadla? Vyzkoušet si, co obnáší společná tvorba, naučit se rozeznít svůj hlas, rozpohybovat své tělo, objevovat možnosti scénografie a světel. A hlavně poznat divadelní zákulisí?



Přihlas se do Dětského divadelního studia.



Divadlo na cucky připravilo opět pravidelný kurz, kde se děti seznámí s divadelním prostředím, naučí se chápat zákonitosti dramatické tvorby a budou se potkávat s umělci, kteří v divadle působí.



KDY:

od 19. září 2019 do 18. června 2020



KOLIK:

kurzovné 1.700 Kč/půl roku



PRO KOHO:

Skupina pro děti od 8 do 12 let čtvrtek 16.30 - 18.00



kapacita omezená



O co jde?

Dětské kreativní studio chce vzdělávat budoucí generace diváků formou pravidelného kurzu. Děti budou tvořit divadelní představení, učit se o možnostech scénografie, dramaturgie, o hudbě v divadle a pracovat se zvoleným tématem. Chceme, aby se skupina stala přirozenou součástí divadla, aby se děti setkávaly s umělci a tvořily pod jejich vedením. Věříme, že díky profesionálnímu zázemí se nám podaří dětem skrze aktivní účast přiblížit fungování celé kulturní instituce.



Kdo s dětmi bude tvořit?



Jana Jurkasová vystudovala Dramatickou výchovu na DAMU v Praze - magisterské studium, a Speciální pedagogiku se zaměřením na dramaterapii - bakalářské studium. Pracuje jako vyučující literárně-dramatického oboru na ZUŠ, je lektorkou na přehlídkách uměleckého přednesu a divadla hraného dětmi a studenty, působila jako externí učitelka Univerzity Palackého v Olomouci a Vyšší odborné školy herecké (předmět Tvořivá dramatika). V současné době ji můžete zastihnout převážně v Divadle na cucky.





A těšit se můžete i na další lektory a lektorky, působící v Divadle na cucky.

Jak se přihlásit?



Více informací a přihlášku získáte od lektorky a koordinátorky vzdělávacích programů pro děti

MgA. Jany Jurkasové

[email protected] / tel. 775 44 89 61

www.divadlonacucky.cz/atelier/detskestudio



Přihláška se stane platná zaplacením kurzovného do 13. září 2019. Kapacita je omezená, tak neváhejte!



 




 Divadlo na cucky, Dolní náměstí 42, 77900 Olomouc

 Malí a na cucky; Divadlo na cucky