17. 2. 2020     12:30 - 14:30

Srdečně vás zvu na další besedu o příčinách a léčení ekzému, kterou jsme připravily v rámci projektu Lékárnice maminky. Opět si budeme povídat o možnostech uzdravení z pohledu kritického k mýtům a extrémům současné medicíny i léčitelství.

Víme, co se děje v kůži postižené atopickým ekzémem? Jak vzniká dermatitida a jak moc můžeme tento proces ovlivnit? Proč je kůže lidí s probíhajícím ekzémem tak odlišná? Je ekzém alergie?

Jak zvládat péči o ekzematickou kůži? Co má smysl, co se osvědčilo a kudy naopak cesta nevede? Existují přírodní možnosti léčby? Může nám pomoci metoda non-toxic nebo dieta? Jsou syntetické kortikoidy pro kůži škodlivé?

Budeme společně hledat způsoby léčení ekzému, které jsou šetrné, účinné a respektující individualitu každého.

A odpovíme si i na otázku, která trápí nejednu maminku atopických dětí: Existuje cesta k úplnému uzdravení?

Pokud vás zajímají odpovědi na tyto otázky, nebo máte k tématu ještě jiné, přijďte 17.2. do kavárny V lese. S sebou si vezměte psací potřeby pro případné poznámky do připraveného materiálu, který si následně odnesete domů.

Více o projektu lékárnice maminky zde: https://lekarnice-maminky.cz/

Těším se na další podnětnou besedu s vámi!





Cena: 230 Kč

Minimální počet osob: 12

Maximální počet osob: 15



PRO ÚČAST SE PROSÍM ZAPIŠTE DO TABULKY ZDE - https://docs.google.com/spreadsheets/d/19c-K5K6FS9dV1P-VQp2mGGZRKou4WYWGdzdOJvr0ix8/edit?usp=sharing



POTÉ JE NUTNÉ ZASLAT NEVRATNOU ZÁLOHU NA ČÚ 213950798/0600.




 V lese, Žerotínovo náměstí 152/3, 77900 Olomouc

 V lese; Lékárnice maminky