Provoz mateřské školy s jídelnou. Kapacita školky je 164 dětí. Pořádáme pro děti besídky, divadelní vystoupení, lyžařské kurzy a další vzdělávací akce.



Budova má několik tříd dostupných v přízemí a v patrech. Jedna třída je nově zrekonstruovaná, ostatní jsou v původním stavu. Před budovou je možnost parkování, nejsou vyhrazena parkovací místa. Přístup ke vchodu do budovy je volně přístupný, betonový povrch.

Vstup a interiér – 4. třída, nově zrekonstruovaná

Hlavní vchod je přístupný několika schody, nejsou zde ližiny, vedlejší vchod přístupný přes železný rám betonovým násypem. Z druhé strany budovy je možný přístup přes terasu – neudržovaná cesta, trávník. Dveře jsou mechanické jednokřídlé, plastové, užší vstup a vyšší práh. Do třídy se jde přes užší chodbu, následně přes šatnu – prostorná, ale užší průchozí dveře. Třída je prostorná, polovina povrchu tvoří linoleum a druhá polovina je položena kobercem, vytápěná podlaha – nejteplejší třída. V jedné části jsou dřevěné stolečky s židlemi, ve druhé půlce jsou postýlky.

Hygienické zázemí

Po levé straně třídy je vstup do umývárny. Vstup je užší, ale prostor uvnitř dostatečně široký. Umyvadla jsou nižší, součástí je i sprchový kout – vyšší okraj vany, úzký průchod. Možnost odložení věcí na věšáky a poličku. Podlaha je vydlážděná, stěny jsou obložené kachličkami. WC součástí umývárny.

Doplňující informace k přístupnosti

Objekt nepřístupný   

Fotografie
Nedvědova 13
779 00 Olomouc
telefon: (+420) 585 431 489
e-mail: [email protected]
web: http://www.zsnedvedova.cz/msnedvedova/