Základní škola pro 1133 žáků s družinou a jídelnou. Zaměřujeme se na výuku matematiky, informatiky a hudební výchovy. Účastníme se soutěží, vystoupení a olympiád. Organizujeme zájezdy a výlety.



U objektu není vyhrazeno žádné parkovací místo. Přístup do budovy je tvořen dlažbou s mírným podélným sklonem. Vodící linie je přirozená. Před hlavním vstupem je jeden schod. Dveře jsou dvoukřídlé, mechanické, s otevíráním ven. Průjezdová šířka dveří je 98 cm a šířka druhého křídla, které se dá otevřít je 70 cm. Před dveřmi je práh o výšce 2 cm. Zvonek interkom je umístěn ve výšce 150 cm a odsazen 60 cm od rohu. AOM se v objektu nenachází. Po vstupu do objektu následuje prostorné zádveří, o šířce 38,1 metrů a hloubce 9,20 metrů. V zádveří se nachází lehce dostupná informační tabule. Ze zádveří se dá jít třemi směry, nicméně na každé straně jsou schody, které nejsou dostupné bezbariérově. Ze zádveří do hlavního vestibulu, kde je nejvíce tříd, jídelna a tělocvična vede celkem 8 schodů o hloubce 30 cm a výšce 15 cm.

V objektu se nachází několik pavilonů, včetně jídelny a tělocvičny, do kterých je možné se dostat pouze přes výše uvedený vestibul. V objektu je také samostatně stojící budova, pro družinu a 1. a 2. třídu. U vstupu do této budovy jsou dva schody o výšce .. . V zádveří se nachází prostorná chodba, kde jsou umístěny pouze šatní skříňky a toalety. Třídy jsou v 1. patře, kam vede pouze schodiště.

Doplňující informace k přístupnosti

Objekt nepřístupný    Schody Standartní toaleta

Fotografie
Stupkova 16
779 00 Olomouc
telefon: (+420) 585 415 207; (+420) 581 111 200
e-mail: [email protected]
web: http://www.zs-stupkova.cz