Tématem letošní konference k rodinné politice ve městě Olomouci jsou Mezigenerační vztahy a mezigenerační soužití. Konference se uskuteční ve středu 18. října 2017 od 9:00 hod. tradičně ve velkém zasedacím sále Magistrátu města Olomouce, Hynaisova 10. Záštitu nad konferencí převzal RNDr. Ladislav Šnevajs, náměstek primátora.

Konference se kromě představení aktuálních informací a výstupů rodinné politiky města Olomouce a rodinné politiky státu zaměřuje především na vztahy a soužití mezi jednotlivými generacemi. Dozvíme se, jakými konkrétními projekty Olomoucký kraj podporuje mezigenerační soužití. Budeme se zabývat sourozenectvím v pletivu mezigeneračních vztahů, zahraniční příklady dobré praxe nás mohou inspirovat, jak zůstat užitečným i v postproduktivním věku a ukážeme si, jak vypadá aktivní stárnutí. Představíme si také úspěšné projekty, které se zaměřují na sbližování jednotlivých generací.

Po celou dobu konání konference je v místě zajištěno hlídání dětí, hlídání zajišťuje Rodinné centrum Provázek, z.s.

Doprovodný program konference zajišťuje organizace ARPOK, o.p.s.

Přihlášky s případným požadavkem na hlídání dítěte/dětí zasílejte, prosím, do 13. 10. včetně na e-mail [email protected], tel. 585 562 109.

Přílohy:

12. září 2017 (út)