Městské dopravní Centrum Semafor chystá další kolo oblíbených závodů na koloběžkách a na šlapacích kárách pro malé, velké i největší zájemce. Letos se soutěžní klání odehrává pod novým názvem SPECIALIZED CUP SEMAFOR.

V pořadí již čtvrtý seriál závodů se uskuteční v pátek 25. srpna od 15 do 18 hodin v areálu dopravního hřiště Centra Semafor poblíž Plaveckého stadionu Olomouc.

„V průběhu odpoledne se zájemci mohou, podle chuti, zúčastnit obou soutěží, což znamená na kárách i na koloběžkách, nebo jen jedné z nich. Závodí se v pěti věkových kategoriích a startovné je zdarma,“ láká účastníky soutěže Jan Řihošek z Centra Semafor.

Program závodů na miniokruhu:

  • KOLOBKA CUP – vyřazovací závod jednotlivců na koloběžkách (vítězové získají ceny a každý účastník obdrží malý dárek)
  • F1 CUP – závod jednotlivců na šlapacích autech na čas (vítězové získají ceny a zúčastnění obdrží dárek)

Kromě soutěží si mohou návštěvníci v areálu centra vyzkoušet zdarma i další atrakce, mezi nimiž nechybí koloběžky, cyklokrosová trať v terénu s brankami, slackline Lanového centra Proud nebo handbike, vrtikola či elektrokola.

Přijďte si s dětmi užít zábavné odpoledne do Centra Semafor, které se zaměřuje na dopravní výchovu a s ní spojené volnočasové aktivity pro děti i nejširší veřejnost z Olomouce i okolí.

Více na www.olomouc.eu/semafor

23. srpna 2017 (st)