V městském Centru Semafor se rozbíhá soutěž, její vítěz odjede z dopravního hřiště na super vybaveném dětském kole! První kvalifikační závod ze seriálu soutěže SPECIALIZED GRAND PRIX SEMAFOR odstartuje ve čtvrtek 20. dubna 2017.

„Propozice závodu se v letošní sezóně mění. Pojedeme čtyři kvalifikační kola a jedno finálové. Hlavní cenou pro vítěze celého seriálu je nové, super vybavené, dětské jízdní kolo Specialized,“ objasňuje manažer Centra Semafor Josef Línek.

Novým hlavním partnerem akce se stal Specialized Concept Store Olomouc, který věnoval hodnotné ceny včetně hlavní ceny pro celkového vítěze finále. První tři vítězná družstva budou odměněna ihned po skončení soutěže a kvalifikují se do finále, které se jede v září.

Účastnit se může soutěžní tým, který tvoří osoba starší 15 let a dítě mladší 15 let. „Tým musí absolvovat čtyři soutěžní disciplíny - teoretický test, jízdu zručnosti, základy poskytování první pomoci a praktickou jízdu na kole nebo koloběžce podle pravidel na dopravním hřišti,“ objasňuje Josef Línek.

Závody v dopravním Centru Semafor samozřejmě doprovodí i bohatý program, který je lákavou součástí většiny akcí na dopravním hřišti poblíž Androva stadionu.

13. dubna 2017 (čt)