Ski areál Hrubá Voda otevírá své brány všem lyžařům a snowboardistům v sobotu 3. 12. v 9:00. Jako jediné středisko v nadmořské výšce pod 600 metrů v České republice nabídne v sobotu zasněženou sjezdovku se čtyřsedačkovou lanovkou!

Teploty nám umožnily nasněžit dostatek kvalitního sněhu. Navíc nám tu krásně sněží,“ uvedl obchodní ředitel střediska Tomáš Drápal. Přes 400 metrů dlouhá sjezdovka s lanovkou poslouží všem milovníkům zimních sportů již od soboty a v neděli od 9:00 do 16:00 hodin.

"Máme výtečné výchozí podmínky a perfektní sněhový podklad pro zasněžování. Teploty umožní zasněžování i po další dny, sněhu bude dostatek“, doplnil Drápal.

Ski areál v Hrubé Vodě otevírá své brány již tradičně jako jedno z prvních středisek.

V provozu bude sjezdovka pod čtyřsedačkovou lanovkou po celé své délce. Zasněžovat budou v Hrubé Vodě každý den i další sjezdovky areálu tak, aby co nejdříve mohli nabídnout další lákadla pro své návštěvníky. Pro letošní rok se můžete těšit na vynikající servis Sherpa ski school lyžařská a snowboardová škola, která nabízí nejkvalitnější služby ve svém oboru. Několik příštích let si Sherpa ski school vybralo pro své zázemí právě resort Hrubá Voda. Vzájemná kombinace slibuje obrovský potenciál.

Opět se můžeme těšit na červenou sjezdovku o délce přes 500 metrů a další prodloužení vleků!

Zimní program na Hrubé Vodě zpestří desítky nových zážitků, které úzce souvisí s novým provozem wellness hotelu a saunového světa Hluboký dvůr s novou zážitkovou saunou a venkovní částí saunového světa. Děti ocení překrásnou rodinnou a bezpečnou bobovou dráhu, která jezdí po celý rok a za každého počasí.

Zveme tedy znovu do zbraně! Zima je opět tady a na Hrubé Vodě se opět lyžuje již tuto sobotu od 9:00 do 16:00.

V SOBOTU 3. 12. MÁME PRO VŠECHNY NÁVŠTĚVNÍKY AREÁLU ZAHAJOVACÍ AKCI = KAŽDÝ TŘICÁTÝ LYŽAŘ ZDARMA!

Ing. Tomáš Drápal, obchodní ředitel resortu Hrubá Voda
e-mail: [email protected], web: www.hrubavoda.cz

30. listopadu 2016 (st)